Διεύθυνση

Κυπαρισσίας 30,
Γαλάτσι, Τ.Κ.: 111 47

Τηλ: + 30 210 29 10 568
Fax: + 30 210 29 10 569
  • Greek
  • English
powered_by.png, 1 kB
Αρχική arrow Ποιοί Είμαστε
Ποιοί Είμαστε Εκτύπωση E-mail

Image Το λογιστικό γραφείο "Consulting Tax Solutions Μ.Ι.Κ.Ε" με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών. Ο ιδρυτής της εταιρίας κος Φωτόπουλος Βασίλης, διαθέτει πολύχρονη ενασχόληση από όλες τις διοικητικές θέσεις της οικονομικής πυραμίδας σε μεγάλες επιχειρήσεις κυρίως του χρηματοοικονομικού τομέα.

Γνωρίζοντας τον ουσιώδη ρόλο που διαδραματίζει στη σωστή λειτουργία της οποιασδήποτε επιχείρησης μία καλά οργανωμένη οικονομική υπηρεσία, επικεντρώσαμε την λειτουργία μας και το πρότυπο των εργασιών μας προς την κατεύθυνση αυτή.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη λήψη των σωστών αποφάσεων για την προώθηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων και την οικονομική τους ανάπτυξη. Αναγκαία προϋπόθεση για τα παραπάνω αποτελεί το κατάλληλο οργανωτικό σχήμα, η άριστη υποδομή, η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και η γρήγορη και έγκυρη πληροφόρηση. Κοντά μας και με οδηγό τις αρχές μας και τις γνώσεις μας, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ενώ επεκτεινόμαστε και στον ευρύτερο χώρο της οργάνωσης επιχειρήσεων. Προοπτική μας και βασικό μέλημα αποτελεί το να καλύπτουμε όλο το φάσμα τόσο της φοροτεχνικής πολιτικής της επιχείρησής σας, όσο και του εν γένει οικονομικού σχεδιασμού της 

Αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, αρχές που αποτελούν την βάση της κάθε συνεργασίας μας.

Αφιερώνουμε όλους τους πόρους της εταιρίας μας για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος του πελάτη και προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού και με βεβαιότητα για το επόμενο βήμα.

Το προσωπικό μας έχει σημαντική εμπειρία, τα δέ κύρια στελέχη έχουν διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων. Η Εταιρική αυτή ομάδα εμπλουτίζεται περαιτέρω με τις εξωτερικές συνεργασίες που έχουμε εγκαινιάσει , οι οποίες έχουν επιλεγεί ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα από τις τρέχουσες επιθυμίες και ανάγκες του χώρου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η οργάνωση της εταιρίας μας συμπληρώνεται με μια άρτια υλικοτεχνική υποδομή που περιλαμβάνει, δίκτυο υπολογιστών με σύγχρονο λογισμικό, προγράμματα μηχανογράφησης που καλύπτουν Λογιστικές Φοροτεχνικές και Μισθοδοτικές ανάγκες, 24ωρη σύνδεση στο διαδίκτυο και τέλος τον ιστοχώρο μας που δημιουργήσαμε για σας με χρήσιμες πληροφορίες και θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

 
mod_dbrss2 AJAX RSS Reader poweredbysimplepie
© 2021 Λογιστικό γραφείο | Αθήνα | Γαλάτσι | Χαλάνδρι | Κυψέλη | Ψυχικό | Μαρούσι | Λαμπρινή | Πεύκη